Nieuwsbrief juni

De nieuwsbrief is weer uit en hij staat vol tips, buurtactiviteiten en andere interessante weetjes. Ook worden er 5 dringende oproepen gedaan. Je leest de nieuwsbrief hier.

OPROEP 1: Heeft u een ‘vergroenend’ idee voor uw straat, stoep, plein?
De Gemeente Haarlem stelt maar liefst € 50.000 beschikbaar voor het vergroenen van
wijken! Dit geld gaat naar de beste 3 plannen. Wil je als buurt of straat meedoen, dien dan voor 15 juni een plan in. In de nieuwsbrief staan de diverse links voor meer informatie.


OPROEP 2: Heeft u ervaringen of tips aangaande veiligheid in en om het huis? Anekdotes over babbeltrucks, markeren van woningen, cybercrime, enz. … Wij ontvangen ze graag via nieuwsbrief@dekoninginnebuurt.nl, om ze te verwerken in een informatieochtend of -avond in de herfst, waarbij we ook een expert uitnodigen.


OPROEP 3: De redactie van de wijkkrant zoekt nog steeds URGENT naar versterking! Zie de beschrijving in de vorige wijkkrant, in te zien via de website www.dekoninginnebuurt.nl/de-willemien


OPROEP 4: De wijkraad heeft nog een vacature voor werkgroepleden en een secretaris. Met name iemand die kan helpen de informatie te verwerken over de vestiging van vluchtelingen en statushouders aan de Dreef (Rabobankgebouw). Bent u die persoon, of kent u iemand die kan helpen? Meld u aan via info@dekoninginnebuurt.nl. Het bestuur is een gezellig team dat nieuwe leden met open armen verwelkomt ☺ Lees meer over de onlangs aangenomen bestuursleden en werkgroepleden (lucht- en waterkwaliteit) in de wijkkrant die medio juli verschijnt.


OPROEP 5: Handige student gezocht die wil helpen om de presentatie over de geschiedenis van Tubergen te digitaliseren. Deze werd onlangs verzorgd door Cees en Alice. We willen ‘m graag op de website plaatsen met een zoekfunctie, enz. Eventueel tegen een vergoeding.