Koningin tussen de schuifdeuren

Riëlle Boerland en Marijke Gantvoort zijn de initiatiefnemers van Koningin tussen de Schuifdeuren. Wij organiseren die dag vol cultuur, gratis te bezoeken, thuis bij bewoners van de Koninginnebuurt!

Graag willen we een ieder die zijn of haar huiskamer beschikbaar wil stellen en/of wil optreden van harte uitnodigen om zich aan te melden. Doe dit graag snel, want we hebben de eerste aanmeldingen al binnen en er zijn uiteindelijk toch een beperkt aantal tijd-slots beschikbaar!

Ook zoeken we mensen die voorafgaand aan of op de dag zelf ons kunnen helpen bij diverse activiteiten zoals: flyeren, fotografie, bardienst, kinderactiviteit of iets anders.

Meld je zo snel mogelijk aan voor deelname of als vrijwilliger, dmv een e-mail naar koningintds@gmail.com en dan nemen we contact met je op!

Like de Community Facebook pagina van Koningin Tussen de Schuifdeuren hier!
Zo houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen en zie je alvast voorproefjes en filmpjes.

Riëlle Boerland  en Marijke Gantvoort

Koningin tussen de Schuifdeuren is een evenement “DOOR buurtgenoten VOOR buurtgenoten”. Geheel verzorgd door vrijwilligers. Met gratis entree en een kennismaking met professionele- of amateur-artiesten bezorgen wij u een toegankelijk, verrijkend en verrassend inkijkje in de geweldige talenten die onze mooie buurt herbergt.. De dag zal opnieuw worden afgesloten met een feestelijke borrel in de Baan.