Corona crisis teams – telefoonnummers en mailadressen!

Onze sociale lieve bezige bij, Henny de Vos van de Wijkraad Koninginnebuurt, heeft een aantal contacten overzichtelijk gemaakt. Heeft u behoefte bel of mail dan naar de onderstaande instanties die u kunnen helpen en adviseren. Voor de aankomende periode wensen wij u allemaal heel veel sterkte.

Haarlemse telefoonlijn Altijd Contact dichtbij 088 – 855 5195
Niet alleen voor ouderen, maar voor iedereen die een luisterend oor of ondersteuning kan gebruiken of iets wil betekenen voor een ander in de buurt

Gemeente Haarlem heeft ook een pagina met allerlei verschillende instanties waarop u informatie kunt opvragen. Kijk voor alle informatie:

https://www.haarlem.nl/nieuws/wat-kunt-u-nu-voor-een-ander-betekenen/

Het Sociaal Wijkteam  is in verband met het coronavirus gesloten. Wel kunt u dagelijks bellen of mailen 023-5430998 / wijkteamzuidwest@haarlem.nl

Veel mensen hebben het momenteel een stuk zwaarder dan anders. Bijvoorbeeld oudere, zieke en kwetsbare mensen. Maar ook mensen die werken in de zorg, bij de politie en in supermarkten kunnen mogelijk extra hulp gebruiken zodat hun belangrijke werk door kan gaan. Sommige mensen vinden het lastig om hulp te vragen. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig maar we snappen het heel goed. En wilt u hulp bieden dan kan dat hier ook! info@haarlem.buuv.nu / www.haarlem.buuv.nu  Of bel met BUUV: 023-551 78 45.

Voel je je alleen, heb je behoefte om met iemand te praten? Heb je hulp nodig nu je niet terecht kan bij je activiteit, cursus of dagbesteding?   Daar zitten medewerkers van verschillende organisaties uit Haarlem om met je te praten en samen met jou te zoeken naar oplossingen. 

Op werkdagen tussen 11:00 – 13:00 uur naar de telefoonlijn. Altijd Contact, 088 – 855 5195.