STEM NU!!! Stichting de Baan genomineerd voor de vrijwilligersprijs 2020

Breng nu je stem uit via https://www.vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen/kandidaten/default.aspx !!!!

Vanaf nu tot en met 22 maart!

De Baan genomineerd Nationale Vrijwilligersprijs
Stichting De Baan, Museum Haarlem en Badhuis Leidsebuurt zijn door de gemeente en het Vrijwilligerscentrum Haarlem voorgedragen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2020. Met de Nationale Vrijwilligersprijzen worden lokale organisaties in het zonnetje gezet.
Per gemeente konden maximaal 3 organisaties worden genomineerd, die meedingen naar een juryprijs van 6.000 euro voor het beste lokale vrijwilligersinitiatief en een publieksprijs van 2.500 euro, waar vanaf 18 februari voor gestemd kan worden door alle Nederlanders. We houden iedereen op de hoogte van de stemprocedure.
Wordt vervolgd…

Stichting de Baan biedt vrijetijdsbesteding, sport en vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Deelnemers kunnen terecht voor hobby’s en cursussen: van zwemmen tot theater en van computerles tot een swingende disco. Vrijwilligers begeleiden de deelnemers bij de activiteiten.

Door het bieden van maatwerk en ruime keuze aan activiteiten speelt De Baan in op de behoeften van de doelgroep en hun achterban. Moderne en spannende activiteiten zorgen ervoor dat de doelgroep De Baan herkent als een actieve organisatie die meegaat met zijn tijd. De Baan streeft naar een lange termijn relatie met de vrijwilligers. Door onze kennis en expertise kunnen we een actieve rol vervullen in samenwerkingsprojecten die een bijdrage leveren aan het meedoen van mensen met een verstandelijke beperking in de maatschappij.

Integratie en participatie
De Baan organiseert een aantal activiteiten in samenwerking met andere organisaties. Hierdoor komen onze deelnemers ook op locaties, waar reguliere vrijetijdsactiviteiten plaatsvinden. Op deze manier komen mensen met en zonder beperking met elkaar in contact. Het clubgebouw van De Baan wordt ook verhuurd aan andere organisaties; hier geldt ook dat deze mensen in contact kunnen komen met onze deelnemers.