Koningin tussen de Schuifdeuren uitgesteld tot volgend jaar

Beste deelnemers, hosts, vrijwilligers & belangstellenden,
Zoals iedereen die bezig is met het organiseren van een evenement proberen ook wij in de toekomst te kijken.
Hoe ziet het eruit in oktober? Wij denken dat de Corona-regel van de anderhalve-meter-samenleving dan nog zeker geldt.  De optredens in de huiskamers in onze buurt worden druk bezocht. Voor de veiligheid van iedereen die hieraan meedoet of het festival bezoekt is het niet haalbaar om aan de anderhalve-meter-norm te voldoen. 
Bovendien kunnen de koren, bandjes, en andere acts niet repeteren in de komende tijd. Het lijkt nog ver weg, 25 oktober. Maar we merken ook dat veel evenementen naar het volgende jaar worden verschoven.
Dit betekent dat we, tot onze spijt, de beslissing hebben moeten nemen om Koningin tussen de Schuifdeuren een jaar uit te stellen. 

We beraden ons nog op een alternatieve online-editie op zondag 25 oktober. We staan open voor suggesties! Als je daar ideeën over hebt, laat het ons weten!

We willen iedereen alvast bedanken voor de spontane aanmeldingen, top-ideeën, super-acts en aardige aanmeldingen voor hulp! En in het bijzonder de mensen die zich al voor de 3e keer aanmelden. We hebben gemerkt dat jullie Koningin tussen de Schuifdeuren een warm hart toedragen!
Graag zien we jullie volgend jaar! We hopen dat jullie allemaal  31 oktober 2021 vrijhouden voor Koningin tussen de Schuifdeuren!

Blijf gezond!
Hartelijke groet,

Marijke en Riëlle