Koningin tussen de schuifdeuren – 3e Editie

Zondag 25 Oktober 2020 organiseren Marijke Gantvoort en Riëlle Boerland voor de derde keer het culturele buurtfestival Koningin tussen de Schuifdeuren.

Het festival, gratis te bezoeken, is voor en door bewoners van de buurt, bij bewoners thuis of op bijzondere buurt-locaties.

We rekenen op ± 40 activiteiten in ± 20 huiskamers. Alle vormen van muziek- van jazz en pop tot klassiek en koormuziek. Theater, poëzie, kinderactiviteiten, beeldende kunst, film en literatuur. Er is heel veel mogelijk met zoveel talent in de buurt!

Wil je meedoen, laat het ons weten! Wil je je huiskamer beschikbaar stellen, wil je optreden of op een andere manier deelnemen, we horen het graag!

Doe dit graag snel, we hebben al aanmeldingen binnen en we hebben een beperkt aantal tijd-slots beschikbaar!

Ook zoeken we mensen die het leuk vinden om ons te helpen bij diverse activiteiten: flyeren, fotografie, bardienst, kinderactiviteiten etc.

Meld je zo snel mogelijk aan voor deelname of als vrijwilliger, dmv een mail naar koningintds@gmail.com. We nemen contact met je op.

Telefonisch zijn we te bereiken:  Marijke 0629501032  Riëlle 0624898621

Op onze Facebook pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en zie je alvast voorproefjes en filmpjes https://www.facebook.com/Koningin-tussen-de-Schuifdeuren

Op Instagram kun je ons vinden als koningintdschuifdeuren.

Koningin tussen de Schuifdeuren is een evenement “DOOR buurtgenoten VOOR buurtgenoten”. Geheel verzorgd door vrijwilligers. Met gratis entree en een kennismaking met professionele- of amateur-artiesten bezorgen wij u een toegankelijk, verrijkend en verrassend inkijkje in de geweldige talenten die onze mooie buurt herbergt.. De dag zal opnieuw worden afgesloten met een feestelijke borrel in de Baan.